Hirdetés

A Blizzard lecsapott a WoW Glider alkotójára

|

A World Of Warcraft hatalmas sikereket könyvelhet el, de egyesek nem igazán tisztelik ezt a világot és inkább csak a haszonszerzés kapcsán foglalkoznak vele.

Hirdetés

A World Of Warcraft világában sem ritka sajnos a szabály szegők megjelenése, akik erőteljesen tudják rontani a játék hangulatát. Létezik egy program, a WoW Glider, aminek hála a játékosok bejelentkezés nélkül tudják fejleszteni karakterüket (szörny vadászat, gyűjtögetés), azaz konkrétan nem ők játszanak a játékkal, hanem a program. Ezt elégelte meg a Blizzard, valamint a Vivendi és keresetet adtak be az MDY Industries és a program megalkotója, Michael Donnelly ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)