Hirdetés

Blizzard - Mivel nem fogunk játszani!

|

Mike Morhaime, a Blizzard CEO-ja a DICE keretein belül rántotta le a leplet az elmúlt évek során törölt projektekről.

Hirdetés

Las Vegas-ban rendezték meg a DICE (Design, Innovate, Communicate, Entertain) 11. felvonását. A videojáték ipar képviselőinek "csúcsatalálkozóján" kiderült, hogy a minőségre rendkívül érzékeny Blizzard milyen címeket gyomlált ki kímélet nélkül működésének kezdete óta.

Warcraft Adventures
Games People Play
Crixa
Shattered Nations
Pax Imperia
Nomad
Raiko
Denizen


Ezek közül a Warcraft Adventures című, rajzfilmszerű kalandjáték lehet ismerős, melynek történetét, Thrall felemelkedését részben beépítették a Warcraft 3 szingli kampányába.
A többiről eddig nem nagyon hallhattunk, így képpel sem szolgálhatunk Nektek. A jelenlévők szerint a Raiko-t egy Gollum-ra hasonlító, nyílvesszőkkel teletűzdelt teknőcpáncélt viselő figurával illusztrálták, míg a Nomad esetében két gigantikus léghajót láthattak, amint méltóságteljesen hasítják a felhős égboltot.

 

wcadventures.jpg

 

Remélem, Nektek is feltűnt, hogy a StarCraft: Ghost nem szerepel a listán. Messzemenő következtetéseket még korai lenne mindebből levonni.

 

scghost.jpg

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)