Hirdetés

Nem kizárt, hogy még több Blizzard-játék érkezik Nintendo Switchre

|

A stúdió nagyon elégedett a Diablo III switches verziójával, így szívesen együttműködnének a japánokkal a későbbiekben is.

Hirdetés

Számos platformot meghódított már a Diablo III, ami a Reaper of Souls kiegészítővel és a Rise of Necromancer DLC-vel együtt tavaly a Nintendo hibrid konzoljára is megjelent. A hack and slash kaland jól szuperált a gépen, így elképzelhető, hogy a fejlesztők még nagyobb figyelmet fordítanak a platformra a későbbiekben.

Hirdetés

J. Allen Brack, a Blizzard vezetője nemrég egy interjúban árulta el, hogy szívesen együttműködnének még a Nintendóval a jövőben. Brack szerint a Switchnek van néhány olyan egyedi tulajdonsága, amivel az Xbox és a Sony gépei nem rendelkeznek, így pedig folyamatosan agyalnak azon, milyen játékot lehetne egy ilyen platformra készíteni.

A stúdió elnöke hozzátette még, hogy nagyszerű partner volt a Nintendo, és nagyon elégedettek a kollaboráció végeredményével. Nagy valószínűséggel a rajongók is hasonlóképp vélekednek, ugyanis tényleg elég jól működik a Diablo III: Eternal Collection a hibrid masinán.

Ti milyen Blizzard-játékot látnátok szívesen a Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)