Hirdetés

A Blizzard üzeni, ideje operációs rendszert váltani

|

Ha még mindig Windows XP-t, vagy Vistát használsz, legkésőbb ősszel le kell cserélned, ha tovább szeretnél játszani a Blizzard játékaival.

Hirdetés

A Blizzard játékainak egyik sikere, hogy a kevésbé erős gépeken is elég jól futnak, ennek érdekében pedig a kiadó még mindig támogatja a ma már őskövületnek számító - és a Microsoft által is hátrahagyott - Windows XP-t és Vistát is. De ez már nem sokáig lesz így.

Hirdetés

Még februárban jelentették be, hogy az idei év folyamán megszüntetik a két operációs rendszer támogatását, egy friss posztban pedig pontosították, mikor kerül sor erre. A StarCraft II, a Hearthstone, a Heroes of the Storm, a Diablo III és a World of Warcraft mind hátrahagyja őket, ez a folyamat pedig októberben veszi kezdetét. A hivatalos indoklás szerint egyébként azért vártak ilyen sokáig, mert a felhasználóbázisuk jelentős része nem volt hajlandó váltani, de a statisztikák mostanra megváltoztak és azt mutatják, csak elenyésző arányban maradt XP-s és Vistás felhasználójuk.

Ti ismertek még valakit, aki modern játékokkal játszik ilyen, már nem támogatott oprendszeren?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)