Hirdetés

Blizzard Outcast - Cain az új Ryu

|

Újabb játék készül a Blizzard műhelyében. Ezúttal verekedni fogunk, és azok a karakterek lesznek a hősök, akiket már rég elfeledtünk.

Hirdetés

A Blizzard a Hearthstone, és a Heroes of the Storm után egy új műfajban próbál szerencsét. Ha még sosem láttatok Observert és Spirit Healert egymásnak ugrani, hát majd most fogtok (vagyis most sem mert láthatatlanok, de képzeljük el). A Blizzard Outcast megreformálja a verekedős játékok műfaját az egyensúly fogalmának szabad értelmezésével, és az egyedi kontrollerrel.

Rengeteg érdekes aréna és karakter vár benneteket. Persze egyikre sem emlékeztek már, vagy azért mert kétezer alkalommal vágtátok le a World of Warcraftban, vagy azért mert a StarCraft II előtt már halott volt (vagy csak a Rock ’n Roll Racingből származik, amire már nem emlékszik senki). Ebben a játékban mindenkinek ugyanannyi esélye van a győzelemre. Ha hátrányban vagy a spéci kontroller jobb oldali paneljén keresztül bármikor vehetsz segédeszközöket valódi pénzért, és azonnal leverheted arrogáns ellenfeled.

Az Outcast matchmaking rendszere mindenek előtt a szórakozásra koncentrál. Minek is játszanál olyan ellenféllel, aki egy szinten van veled? Unalmas, frusztráló kihívást jelentene. Inkább összedob nálad sokkal gyengébb arcokkal, hogy kiélvezhesd a hatalmadat, mely akkor mutatkozik meg igazán, ha a Blizzard Outcast Fight Stick kontrollerét használod.

Az irányító minden egyes gombjához egy kombó van hozzárendelve, jobb oldalon intézheted a mikro tranzakciókat meccs közben, a bal oldali karral pedig megbüntetheted a lakásodba tévedő hívatlan vendégeket.

A Blizzard Outcast PC-re, Mac-re és Arcade játékgépekre fog megjelenni az ünnepek alatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)