Hirdetés

Overwatch - fontos változásokat hoz az 1.22-es patch

|

A szokásos buffok és nerfek most sem maradtak el, de emellett annak is örülhetünk, hogy a játékba végre bekerült az "avoid as teammate" opció.

Hirdetés

A PTR-en, vagyis az Overwatch tesztszerverén már elérhető a játék következő nagyobb frissítése. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az élő szerverekre mikor érkezik a patch, de ha minden jól megy, a következő héten már az alább felsorolt változásokkal kell számolnunk.

Hirdetés

Természetesen a hősöket is változás éri. A fejlesztők úgy érezték, hogy D.Va rövid idő alatt túl nagy sebzést tud kiosztani, ezért változattak a rakétáin: a Micro Missiles területre ható sebzése 6-ról 4-re módosul. A változtatás következtében a képesség sebzése 22%-kal csökken.

Mei ezentúl még veszedelmesebb lesz csapatharcokban, ugyanis kedvenc kis pisztolykájának lövedéke mostantól áthatol az ellenfeleken, ennek hatására képes lesz több ellenfelet fagyasztás alatt tartani.

Reaper is átalakításon megy át, de szerencsére az ő esetében is buffról beszélhetünk. Az ultimate használata ezentúl újratölti a shotgunokat, illetve a Wraith Formból nyert mozgási sebesség 25%-ról 50%-ra nő. Az utóbbi képesség megszakítható lesz a Shift gomb vagy a másodlagos tűzgomb megnyomásával.

Moirával kapcsolatban nem beszélhetünk tényleges buffról, de az biztos, hogy könnyebbé tették a vele való játékot. A Biotic Grasp és a Fade annál áttetszőbb lesz, minél közelebb vagyunk a célpontunkhoz. A Coalescence is hasonló ráncfelvarráson esett át, annak érdekében hogy könnyebben átlássunk a képességen, ha Moira az arcunkba lézerezik.

Végül, de nem utolsó sorban Zenyatta is kapott egy kisebb módosítást. Az Orb Volley tűzgyorsaságát 15%-kal csökkentette a Blizzard.

A hősváltoztatások mellett a korábban bejelentett "avoid as teammate" funkció is kipróbálható lesz a PTR szerverén, bár azt kívánjuk, hogy ne kelljen sokat használni. A feature lényege, hogy kiválaszthatunk maximum két játékost, akik biztosan nem lesznek a csapatunkban a következő egy hétben.

A fentiek mellett még további kisebb-nagyobb javítást eszközölt a Blizzard a játékon, a teljes listát itt találjátok.

Ti fogjátok használni az "avoid as teammate" opciót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)