Hirdetés

Overwatch - hamarosan elkerülhetjük a nemkívánatos játékosokat

|

Az új feature segítségével megadhatjuk, hogy melyik játékosokkal nem szeretnénk egy csapatba kerülni.

Hirdetés

Nemrég egy új karakter csatlakozott az Overwatch szereplőgárdájához, most pedig egy új feature-t próbálhatunk ki a játék publikus tesztszerverén.

Hirdetés

Jeff Kaplan egy videóban jelentette be a legújabb, "Avoid as Teammate" nevű funkciót, amelynek segítségével beállíthatjuk, hogy egy adott játékossal bizonyos ideig ne kerüljünk egy csapatba:

"Ha kijelölsz valakit, akkor onnantól kezdve hét napig nem fogsz velük egy csapatba kerülni. Feltűnhetnek az ellenfél csapatában, de a tiedbe nem fognak bekerülni. Ezután lekerülnek a listádról, de újra hozzáadhatod őket. Csak két játékost jelölhetsz meg egyszerre, szóval fontold meg, hogyan használod ezt a lehetőséget."

A fejlesztők korábban már próbálkoztak egy hasonló "Avoid this player" nevű funkcióval, viszont ezt hamar kikapcsolták, mert sok játékos arra használja, hogy elkerülje azokat, akik nagyon jól játszanak. Az új rendszer ugye megpróbálja ezt orvosolni azzal, hogy csak a saját csapattársak között lehetünk válogatósak, remélhetőleg így már kevesebb lesz az ügyeskedő. Ti mit gondoltok? Hasznos lehet ez a funkció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)