Hirdetés

A Blizzard kiveszi a loot dobozok pénzzel történő vásárlásának lehetőségét Belgiumban

|

Az ottani szerencsejáték-bizottság szabályai miatt sem az Overwatchban, sem a Heroes of the Stormban nem lehet majd dobozokat venni.

Hirdetés

A loot box hisztéria után Belgium komoly szabályokat hozott. Ennek értelmében az Overwatch és a Heroes of the Storm dobozainak működése szembemegy a törvénnyel, így a Blizzard meghajolt, és eleget tesz az abban lévő követeléseknek.

Hirdetés

A hivatalos közleményben a következő olvasható:

"Ugyan mi itt a Blizzardnál meglepődtünk az eredményen, és nem értünk egyet a belga véleménnyel, de természetesen eleget teszünk a törvényben leírtaknak. Ennek eredményeképp olyan megoldásokat fogunk beépíteni, melyek megakadályozzák a valódi pénzzel és gemekkel történő ládavásárlást az Overwatchban és a Heroes of the Stormban."

A Blizzard hozzátette, hogy szintlépésekkel és játékbeli valutával továbbra is fel lehet majd oldani minden tartalmat, ahogy eddig. Csak annak a lehetőségét tüntetik el, hogy pénzzel lehessen megkönnyíteni a folyamatot. Hogy ez pontosan mikor fog megtörténni, azt még nem tudjuk.

Egyébként a stúdió szeretne még tárgyalásokat folytatni az illetékes hatóságokkal, de az út hosszú lesz, addig pedig ez a megoldás fog érvénybe lépni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)