Hirdetés

A Blizzard szerint megvalósítható lehet az Overwatch Switch-verziója

|

Viszont a Starcraft II-vel kapcsolatban nem ilyen optimisták a fejlesztők.

Hirdetés

Sokáig hallgatott a témával kapcsolatban a Blizzard, viszont egy interjúban arról beszéltek, hogy a jelenlegi állapotok szerint megvalósíthatónak tartják az Overwatch Nintendo Switches megjelenését.

Hirdetés

Miután a Diablo III-at korábban bejelentették már a Nintendo hibridjére, a GameSpot természetesen az Overwatch portolásával kapcsolatban is kérdezősködött. Pete Stilwell, a Blizzard vezető producere szerint jelenleg a Diablo áll a középpontban, viszont egyáltalán nem tartja elképzelhetetlennek a lövölde Switches fejlesztését sem. A Starcraft II-vel kapcsolatban viszont megjegyezte, hogy mivel sokkal komplikáltabb a másik két játékhoz képest, hatalmas kihívás lenne a portolás.

Korábban ugyanezt mondták az Overwatch-csal kapcsolatban is, így egyelőre korai lenne lemondani a Switchre megjelenő Starcraftról is. 

Ti örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)