Hirdetés

Be nem jelentett projekthez keres embereket a Blizzard

|

A közelmúltban két Blizzardos projekt körül kezdtek keringeni a pletykák a kikerült álláshirdetések kapcsán.

Hirdetés

A Blizzard az elmúlt néhány hónapban elkezdett új csapattagokat keresni két még be nem jelentett projektjéhez. Az első egy FPS játék lenne, aminek a fejlesztői közé engine programozókat keresnek.

Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen célból, azt sem, hogy milyen franchise kapcsán. Könnyen lehet, hogy az Overwatch-hoz kapcsolódó fejlesztésről van szó, de az sincs kizárva, hogy valami teljesen új lövöldén dolgoznak házon belül. Bár ez erősen valószínűtlennek hangzik, a Blizzard nem szeret saját játékainak konkurenciát csinálni, bárhogy is, amíg nem tudunk többet, marad a találgatás.

A másik projektről legalább már annyit tudunk, hogy egy mobil alkalmazás lesz, ami esetlegesen PC-re is megjelenhet, és a Warcraft világához köthető. Az álláshirdetés szerint az új kollégának képesnek kell lennie teljesíteni egy kis csapatban, illetve valamennyire ismerősen kell tudja kezelni a Unity keretrendszerét. Ez a kiírás nagyon a Hearthstone-ra emlékeztet minket, az is Unityvel működik egy (Blizzard szinten) kis csapat ölelő karjaiban.

A Blizzard mindig kísérletezik új dolgokkal, címekkel és műfajokkal, így az is lehetséges, hogy egyik projektből sem lesz semmi. Egyelőre várjuk a további infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)