Hirdetés

A Blizzard megszünteti a régebbi operációs rendszerek támogatását

|

A Windows XP és Vista tulajoknak hamarosan váltaniuk kell, ha továbbra is élvezni szeretnék a Blizzard játékait.

Hirdetés

Nemrég felkerült egy bejegyzés a hivatalos fórumra, miszerint több játéknál is még idén megszűnik a két operációs rendszer támogatottsága.

A változtatás miatt a World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone és a Heroes of the Storm sem fog már futni a Windows 7-nél régebbi rendszereken. A Blizzard azzal indokolta a döntést, hogy a Vista óta három újabb változat is érkezett, és a játékosok többsége már áttért azokra.

Pontos időpont még nincs, de a korai bejelentésnek köszönhetően a felhasználóknak bőven van idejük átállni egy frissebb operációs rendszerre. Akinek tehát Windows XP vagy Windows Vista csücsül a gépén, annak bizony erősen el kell gondolkoznia a frissítésen, ha továbbra is játszani szeretne kedvenc blizzardos címeivel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)