Hirdetés

World of Warcraft - valaki megszerezte az összes achievementet

|

Egy játékos összegyűjtötte mind a 3314 acheivementet, ami jelenleg a játékban és annak kiegészítőiben megtalálható.

Hirdetés

A legtöbb játékos valószínűleg nem az achievementek miatt jelentkezik be a World of Warcraftba, viszont a maximalista kalandorok már a megjelenésük óta szeretik ezeket az esetenként egyszerű, máskor pedig idegőrlő kihívásokat. Mostanra már több mint háromezer achievement van a játékban, valaki pedig összegyűjtötte mindet.

Hirdetés

Xirev eredendően nem volt egy hardcore World of Warcraft játékos, így nem nagyon volt lehetősége arra, hogy feltornázza a mounthoz tartozó skillt, viszont szüksége lett volna egy gyorsabb mountra. Szerencséjére észrevett egy kiskaput a játékban: kiderült, hogyha megszerez egy mountot egy achievementen keresztül, akkor azonnal a hozzá szükséges skillt is megadja a játék.

Innentől kezdve nem volt megállás, Xirev összegyűjtötte mind a 3314 achievementet, amibe az is beletartozik, hogy meg kell ölnünk 250000 játékost. Az egész projekt egyébként nagyjából hat évig tartott, mondjuk ebből nagyjából 900 nap volt valóban játékban töltött idő. Habár Xirev ezzel az eredménnyel csatlakozott a WoW játékosainak egy nagy szűk, elit csoportjához, elmondása szerint ha lenne lehetősége újra megpróbálni, biztos nem kezdene neki, ami azért valahol érthető. Nektek hány achievement van meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)