Hirdetés

BlizzCon 2013 - Diablo III: Ultimate Evil Edition bejelentve

|

2014-ben jön a Reaper of Souls, a Diablo III első kiegészítője, amit egy különleges kiadásban is megvásárolhatunk majd.

Hirdetés

A kiadás például attól különleges, hogy csak PlayStation 4-re lesz kapható, de legalább az alapjátékot és a kiegészítőt egyaránt tartalmazza.

Ezen kívül jelen tudomásunk szerint semmi más extrát nem találunk majd benne, de mi magával a játékkal is bőven megelégszünk. A Blizzard azért elmondta, hogy a teljes Act I-V, a Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, Wizard és Crusader kasztok is elérhetőek lesznek, átdolgozták a lootrendszert, lesz offline mód és Hardcore mód az igazi kalandvágyóknak. A PlayStation 4-es változat kihasználja a DualShock 4 képességeit, így co-opnál a kontroller világítópaneljének színe alapján különbözteti meg a játékosokat, néhány funkciót pedig az érintőfelületen végzett gesztusokkal érhetünk el. Amíg meg nem jön a hivatalos, nézzétek meg a kiszivárgott Reaper of Souls trailert, illetve gyönyörködjetek a frissen kiadott képekben, amelyek nagy részét galériánkban találhatjátok.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)