Hirdetés

BlizzCon 2013 - hivatalos a World of Warcraft: Warlords of Draenor

|

A Blizzard megerősítette, hogy a World of Warcraft új kiegészítője a Warlords of Draenor nevet viseli, és megosztott velünk néhány részletet is.

Hirdetés

Chris Metzen a BlizzCon 2013-on állt színpadra, hogy bejelentse a World of Warcraft történetének következő fejezetét, a Warlords of Draenor kiegészítőt.

Metzen elmondása szerint a kiegészítőben ismertetett konfliktus lesz az Alliance „legszebb órája”. Minden, ami korábban történt, ehhez a pillanathoz vezetett. Eddigi információink szerint új karaktermodellekre, a Draenor zóna hozzáadására és a szintkorlát 100-ra emelésére lehet számítani. A játékosoknak továbbá lehetősége lesz arra, hogy egy karakterüket azonnal 90-es szinten indítsák, és egyből az új zónát térképezzék fel. Lehet majd helyőrségeket összeállítani és fejleszteni, rengeteg új quest, raid és insta lesz. A játék logója a fenti képen látható, ahogy többet tudunk, azonnal szólni fogunk, addig gyönyörködjetek a bejelentési trailerben.

Mit szóltok hozzá?

Frissítés: jött még két trailer.

Frissítés 2: 70 képet is kaptunk, néhányat láthattok alább, a többit a galériánkban tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)