Hirdetés

BlizzCon 2013 - teljesen újrakezdték a Titant

|

Újabb év telt el úgy, hogy a Blizzard készülő új MMO-ját nem mutatták be. Most legalább kaptunk egy indoklást, hogy miért nem.

Hirdetés

Mike Morhaime, a Blizzard elnöke és társalapítója maga mesélt arról, hogyan áll a Project Titan, mi pedig örülünk és szomorkodunk egyszerre.

„Szerintem elég átlátszóak voltunk a gondolatmenettel kapcsolatban.” - mondta Morhaime. „Elavult a technológiánk, a platform, amire készítettük a játékot. Rájöttünk, hogy néhány jelentős változtatás nélkül nem fogja azt nyújtani, amit nyújtania kellene. Megragadtuk az alkalmat, hogy visszalépjünk egyet, megnézzük a játékot és feltegyünk néhány nehéz kérdést: 'Ha valami újba kezdünk, mit csinálnánk? Megcsinálnánk ezt? Vagy inkább valami mást?”

A játék alaptémája, tehát az időutazás valószínűleg megmarad, de másképp, mint az az eddigi tervekben szerepelt. A Titan feltehetően nem lesz előfizetéses, ami legalább egy dolog azon néhány közül, melyek megkülönböztetik a hamarosan új kiegészítővel bővülő World of Warcrafttól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)