Hirdetés

BlizzCon 2014 - mit tartogat a jövő Diablo számára?

|

A sok bejelentés között a már megjelent címekre is érdemes odafigyelni. A Blizzard új endgame tartalommal szeretné feldobni az angyalok és démonok világát.

Hirdetés

A Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő rengeteg tennivalót adott 70-es karaktereinknek. Ettől függetlenül minden lehet valami újat mutatni, és ezt a Blizzard be is bizonyította az idei BlizzConon. Első körben kapunk majd egy teljesen új területet.

A Ruins of Sescheron egy olyan térkép lesz, ahol a fejlesztők kifejezetten azt akarják, hogy szomorú legyél. Az egykor tündöklő barbár királyságban, most már csak néhány romos szobor emlékeztet a régen elhunyt harcosok büszkeségére. A terület tele lesz csapdákkal: falból kiálló tüskék, repkedő kardok, és hibáidra váró szörnyek leselkednek majd rád minden sarkon.

A Blizzard kitett magáért, hogy a lehető legundorítóbb ellenfeleket tálalják fel. Remek példa erre a patkány király, aki testnyílásaiból patkányokat ereszt a kalandorokra, és még akkor is egy rakás kis rágcsálót hagy maga után, ha nagy nehezen elpusztul. Lesznek még tüzet okádó Naja bogarak, hordányi halálos rovart kiengedő lángoló selyemgubók, és még yeti is lesz.

Három új treasure goblin szaladgál majd, akik vagy különféle gemeket vagy tervrajzokat, vagy hatalmas mennyiségű blood shardot dobnak majd, ha levadásszátok őket. Az új terület mellett egyébként a fejlesztők tervezik, hogy a régi, az új rendszereknek nem kimondottan kedvező területeket is kicsit átdolgoznak majd, mint a Dalgur Oasist vagy a Leoric's Manort.

Mindezt ingyen kapják meg majd a játékosok, ahogy újabb és újabb frissítésekkel dúsítják fel a Diablo III: Reaper of Souls tartalmát. Ti mit szeretnétek látni még a Blizzard szerepjátékában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)