Hirdetés

BlizzCon 2014 - ha lemaradtál a megnyitóról, nálunk bepótolhatod

|

Ezen a hétvégén az idei Blizzcon a legnagyobb esemény a játékvilágban. Mutatjuk a megnyitót és az eddigi legfontosabb híreket egyben.

Hirdetés

Elképesztően erős kezdéssel rúgta ránk az ajtót a Blizzard tegnap este a 2014-es BlizzCon megnyitóján. Az esemény rögtön azzal kezdődött, hogy a csapat bemutatta a StarCraft II trilógia utolsó epizódját.

A Legacy of the Void a sorozat záróakkordja, amit ráadásul standalone kiegészítőként dobnak majd piacra. A stratégiai játékok megszállottjai után a kártyabűvészek kapták meg a maguk trailerét, a Hearthstone első kiegészítőjének, a Goblins vs. Gnomes csomagnak a bemutatásával. Azt ezt követő Heroes of the Storm bejelentések után jött el az este fénypontja, amikor Chris Metzen 17 év után először egy új IP-t mutatott be.

Az Overwatch egy csapatalapú online mutliplayer lövölde lesz, ami magán hordozza majd a Blizzard minden stílusjegyét. Rengeteg izgalmas karaktert ismerhettünk meg a tegnapiak során, és ha érdekel titeket a játék már jelentkezhettek is a jövőre induló bétatesztre. Mindezt és még többet láthattok a tegnapi megnyitó felvételén.

Nektek eddig hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)