Hirdetés

BlizzCon 2015 - bemutatták az összes új Hearthstone: The League of Explorers lapot

|

Ben Brode nem csak elmesélte, hogy milyen lesz az új kiegészítő, de be is mutatta mind a 45 új kártyalapot.

Hirdetés

A BlizzCon 2015 megnyitó alatt a fejlesztők bemutatták a következő Hearthstone kiegészítőt, a Hearthstone: The League of Explorers kalandot. Alapvetően egy hasonló megoldásról van szó, mint a Blackrock esetében, de egy kicsit összetettebb harcokat, és izgalmasabb lapokat kapunk.

Túl nagy újdonságokat eddig nem tudtunk meg a Hearthstone jövőjével kapcsolatban, de a kiegészítő története szerint Elise Starseekernek kell majd segítenünk megtalálni a Staff of Originations darabjait. Ebben a liga tagjai lesznek segítségünkre, akiket meg is kapunk majd legendary lapok formájában. Egyébként kapunk két új asztalt, és 45 új kártyát (a lenti galériában kicsit több van, az extra, szörnyek adta lapok miatt), melyeket a HearthPwn-nak köszönhetően mind át is lapozhattok.

Külön érdekesség, hogy a Torch és a Hat mindenkinek jár majd az első szint feloldása után. A kaland november 12-én érkezik, egy szintet 700 aranyért, vagy 7 dollárnak megfelelő euróért lehet majd feloldani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)