Hirdetés

BlizzCon 2015 - eldőlt az Overwatch crossplay támogatásának és Mac verziójának sorsa

|

Azt már biztosan tudjuk, hogy konzolokra is érkezik az Overwatch, de mi lesz az asztali gépek másik felével? Belefér vajon még egy Mac változat?

Hirdetés

A Blizzard első FPS játéka, az Overwatch minden bizonnyal a BlizzCon 2015 egyik legizgalmasabb beszédtémája, nem véletlenül. Sokan már most is játszanak vele a bétának köszönhetően (legalábbis Hunter már orrvérzésig pörgeti), viszont a megcélzott platformokat illetően még a konzolos bejelentés ellenére is akadtak nyitott kérdések.

Egyre több ember szeretne Mac OS rendszerű gépeken játszani, viszont a játék rendezője, Jeff Kaplan szerint egyelőre nem az Overwatch-ot fogják tolni: "A Mac gépek mögötti technológia jelenleg nagyon megnehezítené a számunkra, hogy támogassuk a Mac verziót. Egyelőre a Windows, Xbox One és PlayStation 4 változatokra fókuszálunk."

A másik kulcskérdés, ami felmerült a játékosokban, hogy vajon a konzolos játékosok együtt játszhatnak-e a PC-s felhasználókkal, de sajnos itt sem tudok sok jót mondani az úriember, ugyanis úgy gondolják, hogy az egyes platformok zárt rendszereket alkotnak, ezért nem is tervezik azt, hogy összekapcsolják őket.

Az Overwatch megjelenés valamikor jövő tavasszal várható, addig talán még beengednek majd minket is a bétába legalább néhány kör erejéig. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)