Hirdetés

BlizzCon 2015 - rajtunk múlik, hogy lesz-e Warcraft 4

|

A World of Warcraft továbbra is zakatol, de lesz még valaha ettől függetlenül Warcraft 4? A Blizzard szerint ez főként rajtunk múlik.

Hirdetés

Az idei BlizzConon sokkal nagyobb figyelmet kaptak a Blizzard legújabb játékai, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen elfelejtették volna azokat az alkotásokat, amik naggyá tették őket, sőt. Ha esetleg hozzánk hasonlóan Ti is szívesen tolnátok a Warcraft 4-et vagy a Starcraft 3-at, akkor ne adjátok fel, mert a cég szerint rajtunk áll, hogy ezek elkészülhetnek-e.

A Starcraft 2 vezető fejlesztője, Tim Morten szerint nem vetették el végleg az RTS játékaik folytatásának az ötletét (elvégre a Starcraft 2 utolsó fejezete még meg sem jelent), de a Warcraft 4 kapcsán ők a rajongók akaratára hagyatkoznak: "Annyit elárulhatok, hogy most teljes mértékben azokra a projektekre fókuszálunk, amiket a műsor alatt bejelentettünk. Hogy mit tartogat a jövő az nagyrészt attól függ, hogy mit hallunk vissza a rajongóktól. Imádjuk az RTS játékokat, imádjuk a Starcraft és a Warcraft univerzumokat. Persze azóta új IP-k is vannak, de mindenképpen hallani akarjuk, hogy a játékosok mit szeretnének. Jelenleg annyira leköt minket a Legacy of the Void, hogy nem volt alkalmunk komoly döntéseket hozni."

A Legacy of the Void érdekessége, hogy a kampány után további küldetéseket ad majd ki a Blizzard, amolyan epizódikus csomagok formájában, melyek közül a bejelentett epizódok főleg Nova karakterére fognak fókuszálni, ami egyértelműen azt jelenti, hogy a játékosok szeretik a Starcraft történetét: "Ennek a legfőbb oka egyértelműen az, hogy a játékosok nem akarják, hogy vége legyen a történetnek. Nagyon szeretik a kampány küldetéseit és igazából mi is nagyon izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk a sztorit. Nova hatalmas közönségkedvenc és a ghost képességei nagyon érdekes alapot adnak egy új történetnek."

Nektek hogy tetszik az ötlet? Várjátok már az epizódikus StarCraft küldetéseket, vagy inkább egy Warcraft 4-re fizetnétek be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)