Hirdetés

BlizzCon 2015 - részletek az új Overwatch karakterekről, a térképről, és a bétáról

|

A Blizzard megtartotta az Overwatch panelt, ahol elmeséltek mindent a közelgő tartalmakról, és még azt is megtudtuk, hogy melyik karakter a legmenőbb a bétában.

Hirdetés

Már javában dübörög a béta, ami több órát vett el már Kaci és az én életemből, mint amennyit HP-nak valaha be mernénk vallani. Az Overwatch egy mókás játék, amit a tesztelők már egy hete nyúznak.

Az eltelt egy héten 82 000 meccset bonyolítottak le a játékosok, és a legtöbbet játszott karakter ezekben meglepő módon a rakétavetővel operáló Pharah volt. A legnagyobb győzelmi aránnyal operáló karakter jelenleg Symmetra (mióta mondom, hogy OP az a pajzs).

A panel alatt a fejlesztők elmondták, hogy a konzolos megjelenés a kezdetek óta tervben volt. Nem csak a hasukra csaptak félidőnél, és úgy döntöttek, hogy akkor legyen, hanem az elejétől úgy dizájnolták a projektet, hogy az élvezhető legyen PS4 és XONE gépeken is. Nagyon fontos, hogy megerősítették: a PC-s és konzolos játékosok nem játszhatnak egymással.

Az első új térkép Hollywood. A Blizzard szeretné megtartani a "való világ" érzését az Overwatch univerzumának, és ezért nem akarták kihagyni Kalifornia egyik leglátványossabb részét sem. Itt megcsodálhatjátok majd a Hollywood Boulevard sétányt, a Goldshire Studios-t, aztán lövöldözhettek egy Western díszletben, és megnézhetitek a Sound Stage részt is. Utóbbi helyszínen egyébként megtalálható J. Chamberlain széke is, aki amúgy a tavaly bemutatott CG intró rendezéséért felelt. A Holllywood térkép játékmódja Payload.

A panel alatt az új hősökről is meséltek, akikről kaptunk videókat is. Első körben itt van Mei, az Overwatch osztag egyik tudósa, aki főleg a klímával kapcsolatos kutatásokat végez, és sok időt töltött az Északi-sarkon.

D.Va, a korábbi StarCraft II profi már korábban bemutatkozott. Számára minden csak egy játék, de azért van itt, hogy nyerjen. D.Va egy tank karakter, akit a robotja nélkül is lehet használni, de nyilván az igazi buli a rózsaszín, szponzor logókkal felmatricázott mech.

Genji, Hanzo testvére, akire egy fivérével vívott csata után vérbe fagyva talált rá az Overwatch doktora, Mercy. Emberünk kapott egy kibernetikus testet, és azóta is egymagában kalandozik. Zenyatta megtanította együtt élni az új testével, és már aktív harcosa a szupercsapatnak.

Egyelőre ennyit kaptunk Overwatch fronton. Ma este még Chris Metzen és a haverok tartanak egy előadást a játék háttér világáról. Ha bármi érdekeset hallunk, azonnal megosztjuk majd veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)