Hirdetés

BlizzCon 2016 - megvannak a buli első részletei

|

A Blizzard bejelentette, hogy pontosan mikor kerül megrendezésre a BlizzCon 2016 és kiderült néhány információ arról is, hogy mivel készülnek az ünnepi eseményre.

Hirdetés

Minden évben nagy volumenű esemény a Blizzcon, de a tavalyi igencsak ütős volt, hiszen a régóta áhított Warcraft 4-et érintő nyilatkozaton kívül bejelentették a Call of Duty filmet, megmutatták a Warcraft film trailerét, beharangozták a StarCraft II: Nova Cover Ops küldetéscsomagot, előhozakodtak egy új Hearthstone kiegészítővel és még hosszasan sorolhatnánk a szenzációkat, azonban az idei esemény még ennél is különlegesebbnek ígérkezik. 

A Blizzard éves parádéja 2016-ban ugyanis kétszeresen is ünnepelni fog: egyrészt a stúdió fennállásának 25. évfordulója miatt öntözik meg egymást pezsgővel, másrészt ez lesz a tizedik BlizzCon, tehát semmi sem állhatja útját egy emelkedett hangulatú zerg rushnak. 

Egy sajtóközlemény képében megtudtuk a Blizzard vezérigazgatójától, Mike Morhaime-től, hogy az idei BlizzCont 2016. november 4 és 5 között tartják meg a Los Angeles-i Anaheim Convention Centerben, a jegyeket pedig két hullámban, április 20-án és 23-án lehet beszerezni.

Ami a programot illeti, az aktuális Blizzard játékokon, a paneleken, a közösségi versenyeken, a bejelentéseken és a limitált kiadású rajongói termékeken kívül a BlizzCon 2016 szolgál majd otthonául a kapcsolódó eSport-bajnokságok döntőinek (2016 StarCraft 2 World Championship Series, 2016 Hearthstone World Championship, Heroes of the Storm Fall Championship, 2016 World of Warcraft Arena World Championship és a többi) is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)