Hirdetés

BlizzCon 2016 - itt fogják bejelenteni a Diablo 4-et?

|

Kicsivel több, mint két héttel az idei BlizzCon előtt máris megérkezett az első komolyabb pletyka azzal kapcsolatban, hogy mire készülhet a Blizzard. Több jel is arra mutat, hogy a Diablo 4 bemutatására.

Hirdetés

Bár a Diablo franchise egyik atyja, Chris Metzen visszavonult, ez nem jelenti azt, hogy a vállalat magára hagyta a szériát. Már korábban is utaltak rá jelek, hogy a Blizzard már dolgozik a következő Diablo részen - például fejlesztőt kerestek az új projekthez -, azonban utalásoknál többet eddig nem sikerült elcsípni egy esetleges Diablo 4-gyel kapcsolatban. 

November 4-én azonban megtartják az idei BlizzCont, amellyel kapcsolatban már megindultak a spekulációk. Többen egy Diablo 2 Remasterben reménykednek, ám a legújabb híresztelések inkább egy új fejezetet vizionálnak. Tudniillik az egyik YouTuber, Rhykker kapott egy promóciós csomagot a Blizzardtól, amelyben többek között helyet kapott egy különleges, négyoldalú dobókocka, amit szerepjátékos körökben ugye D4-nek hívnak. Ez önmagában talán nem lenne több egy jópofa érdekességnél, azonban a kocka egyik oldalán rosszul szerepelnek a számok és kiadnak egy dátumot, 11-4-et, vagyis november 4-et, a BlizzCon napját. 

Az már csak olaj a tűzre, hogy a cég egyik fejlesztője, a Diablo 2 projektvezetőjeként is számon tartott David Brevik egy furmányos Twitter üzenettel csigázta fel a rajongókat a minap. Ebben arról tesz említést, hogy az elmúlt húsz év alatt Diablo-szerű játékok fejlődtek és lepték meg, ezáltal büszke arra, hogy egy olyan játék tanácsadója lehet, amely ezt a stílust új magasságokba emeli. Ráadásul a tweetet azt követően rakta ki, hogy a Blizzard főhadiszállásán megfordult Bill Roper társaságában, aki jelenleg a Blizzard North elnöke és a Diablo 2 vezető producere volt. 

Szerintetek a Blizzard bejelenti az eseményen a Diablo 4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)