Hirdetés

BlizzCon 2016 – Voice Chat, klánok, és rengeteg újdonság a Heroes of the Stormban

|

Tegnap este a Blizzard bejelentett két új hőst, új skineket és rengeteg apróságot, de a játéktechnikai újításokról csak később esett szó.

Hirdetés

A Heroes of the Storm rengeteg extrával jelentkezik a jövőben. Ragnaros és Varian ugyan elég egyedi hősök, de ennél többet követelnek a játékosok. A fejlesztők is tudják ezt és már sok újdonsággal készülnek a Nexus harcosainak.

Első körben megszüntetik a profilok szinthatárát. Jelenleg 40 a maximális szint, de a jövőben nem lesz gát, és a profilunkon szereplő szám azt jelzi majd, hogy mennyit játszottunk a játékkal (ahogy ez most az Overwatchban is működik).

A néhány hónappal ezelőtt eltávolított Haunted Mines térkép is visszatér. A Blizzard nem érezte rendesen kidolgozottnak a csatateret, így eltávolították a játékból. Hamarosan új felépítéssel tér vissza a Heroes of the Storm egyik legelső pályája.

A játékosoknak lehetősége lesz majd Draft módban cserélgetni a hőseiket, így nem jelent majd problémát a választási sorrend. A profiknak a beépített Voice Chat is tetszeni fog, ahogy a csapatkeresővel kapcsolatos fejlesztések is.

Végül érkezik a Klánok rendszere. Nagyjából olyasmit kell elképzelni, mint a StarCraft II klubbjait, ahol a csapat kap egy saját chat szobát, a vezető bejelentéseket írhat ki, kapunk egy üzenőfalat, Klán megjelölést stb..

Még nem tudjuk, hogy ezeket mikor próbálhatjuk ki, de tekintve, hogy Varian és Ragnaros hamarosan csatlakoznak a PTR szerverhez, nem csodálkoznánk, ha ezeket az újdonságokat is heteken belül tesztelhetnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)