Hirdetés

BlizzCon 2016 - a Nexus Challenge még az Overwatch rajongóknak is kedvez

|

A hamarosan kezdődő Heroes of the Storm esemény során rengeteg játékbeli tartalmat oldhattok fel néhány meccs lejátszásával, még egy Genji skint is szerezhettek.

Hirdetés

A Heroes of the Storm csataterein hamarosan megkezdődik a Nexus Challenge esemény. Amennyiben beugrotok pár meccsre még egy Genji skint is feloldhattok az Overwatchban.

A buli november 15-től január 4-ig tart és annyit kell tennetek, hogy lejátszotok 15 Heroes of the Storm meccset valakivel, aki a barátlistátokon van. Co-op vs. AI, Quick Match, Unranked Draft, és Ranked módok számítanak, illetve legalább 1 haveroddal kell partiban lenned.

Ha megvolt mind a 15 menet, akkor fel is oldódik számodra az Oni Genji kinézet az Overwatchban a hozzátartozó ikonnal és festéssel együtt. Ezek mellé egyébként Zarya is feloldódik a Heroes of the Stormban.

Ha ezen a ponton még nem unjátok a játékot, akkor mehettek a második körre. Ha ugyanígy lenyomtok még 15 menetet (tehát összesen 30-at), akkor rengeteg Heroes of the Storm cuccot kaptok.

Auriel, Greymane, Kerrigan, és Li-Ming mind feloldódik számotokra, ami nem kicsi ajándék. Ez az öt hős (Zaryát beleszámítva) együttesen 46 ezer aranyba kerülne és ehhez még kaptok egy Orochi Hovercycle Mountot és egy 30 napos Stim Pack boostot is.

Ennél jobb lehetőségetek valószínűleg sosem lesz arra, hogy ilyen könnyen feloldjatok ennyi, viszonylag drága hőst. Mindenképpen megéri beszállni majd. Ne felejtsétek: az esemény november 15-én veszi kezdetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)