Hirdetés

BlizzCon 2016 - megjött Sombra sztori és játékmenet bemutatója is

|

Miután megvolt a cinematic kedvcsináló, a Blizzard kiadta a Sombra történetével és képességeivel foglalkozó trailereket is.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az animációs kisfilm elképesztő lett, de azért akik élvezik az Overwatch sztori részét, azok néhány nyomós kérdéssel távoztak a premierről. Szerencsére most minden kérdésre választ kap mindenki a Sombra sztori és játékmenet trailerekből.

Az első videó a történettel foglalkozik. Hogyan lett egy kis mexikói kislányból a legmenőbb hacker? Az, hogy árván maradt a háború után biztosan nem segített. Erről mesél a lenti sztori trailer.

Időközben a Blizzard az Overwatch hivatalos oldalán bemutatta a karakter képességeit. A hölgy egy offenzív hős, aki képes a teleport lapkájával gyorsan helyet változtatni, kikapcsolni ellenséges képességeket (és életcsomagokat), és még a pajzsokat is szétkaphatja. Mindezt bemutatja a gameplay videó.

Sombra hamarosan betámadja az Overwatch PTR szerverét, így hamarosan számíthatunk is a hivatalos megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)