Hirdetés

D.Va vendégszerepel a StarCraft II-ben

|

Kiderült, hogy mi lesz a BlizzCon Goody Bag StarCraft 2 ajándéka, és talán jobb is, mint amire számítottunk.

Hirdetés

Néhány hete beszámoltunk az érkező StarCraft II 3.7-es patch nagy újdonságáról, a Collection menüről. Az új funkciót nagyon meg akarja tolni a Blizzard, éppen ezért csomagolnak egy különleges kommentátort a BlizzCon 2016-os Goody Bag mellé.

Ki más lenne az új announcer, mint Hana Song, azaz az Overwatch D.Vája. A koreai hölgy a történet szerint egy tapasztalt StarCraft II pro, így ha valaki, hát ő pontos helyzetelemzést nyújthat majd a meccsek során (pl.: "épp rektelik az egységeidet").

A D.Va bemondó ugyan minden BlizzCon résztvevőnek jár, de nem Goody Bag vagy Virtual Ticket exkluzív. Az eseményt követően külön is meg lehet majd venni az új announcert, viszont a D.Va ikont nem, így aki szeretné Hana arcát kitenni az SC2 profiljába, az szerezze be legalább a digitális belépőt.

Aki szeretné meghallgatni a minta hangokat, az látogasson el a StarCraft II hivatalos oldalára. Érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)