Hirdetés

BlizzCon 2017 - Diablo bejelentések nem lesznek, de minden más igen

|

A Blizzard bejelentette a BlizzCon 2017 menetrendjét, így kiderült, mely játékok kapcsán számíthatunk valami újdonságra. Lényegében csak a Diablo marad ki.

Hirdetés

Majdnem napra pontosan egy hónap múlva tartja a Blizzard nagy éves összejövetelét, az anaheimi BlizzCont. Korábban elárulták, hogy a Diablo sorozatról nem fognak szót ejteni (a játék azért ott lesz a rendezvényen), viszont most kiderült a részletes program, és vele együtt az is, hogy minden más játékkal kapcsán mesélnek majd a tervekről.

Hirdetés

A részletes program alapján november harmadika lesz igazán izgalmas. Itthoni idő szerint este fél 9-kor kezdődik a Wold of Warcraft és a StarCraft II "What's Next" előadása, előbbi esetében valószínűleg az új kiegészítőt jelentik be. Aztán 21:45-kor jön a Hearthstone, amit 22:45-től az Overwatch követ,  és aki hajlandó sokáig ébren maradni, hajnali 1-től megtudhatja, mi vár a Heroes of the Storm játékosaira. 21:30-tól egyébként a Battle.net újdonságairól is megtudhatunk ezt-azt.

Aki szeretné az eseményeket élőben követni, az egy Virtual Ticket megvásárlásával teheti ezt meg. Az újdonságokról természetesen mi is beszámolunk, úgyhogy kövessétek majd a GSO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)