Hirdetés

BlizzCon 2017 - megvan a dátum

|

Az Anaheim Convention Center idén is megtelik majd a legnagyobb Blizzard rajongókkal, de nekünk nyilván a bejelentések miatt fontosabb a BlizzCon. Már tudjuk, mikor kell a képernyőhöz tapadni.

Hirdetés

Ez lesz a 12. év, hogy a Blizzard megrendezi a BlizzCon-t, ahol a Blizzard legnagyobb címeinek ünneplése mellett a legnagyobb bejelentések is helyet kapnak. Mi mondjuk már várnánk egy StarCraft: Brood War HD-t, de ha minden igaz, az még nyáron megjelenik. 

Mindenesetre az már biztos, hogy az idei esemény november 3. és 4. között lesz megtartva. Jegyeket április 5. és 8. között lehet majd vásárolni 200 dolláros áron (nagyjából 58 000 Ft).

Mindezek mellett lesz egy BlizzCon jótékonysági vacsora is november 2-án, amire 750 dollár a belépő. Az ebből származó bevételt a Blizzard az Orange County gyermekkórháznak ajánlotta fel.

Hogy az idei BlizzConon mi várható, arról egyelőre senki nem sejt semmit, de ha legalább olyan jó lesz, mint a tavalyi volt, akkor mi már rendben leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)