Hirdetés

BlizzCon 2017 - barlangokat fosztunk majd ki a Hearthstone Dungeon Run módjában

|

A következő Hearthstone kiegészítő végre nem csak arról fog szólni, hogy kapunk egy új kártyacsomagot és csókolom. Egy új játékmód is érkezik, amiben Dungeonokat takaríthatunk.

Hirdetés

A Hearthstone: Kobolds & Catacombs kiegészítőjének nem lesz Adventure része, viszont lesz benne valami annál is menőbb: Dungeon Run mód. Itt 8 különböző ellenféllel kell szembenézned (ezeket a játék véletlenszerűen rakja össze 48 lehetőségből), akiket ha minden kaszttal leversz, akkor kapsz egy különleges kártyahátlapot.

Hirdetés

A dolog úgy indul, hogy választasz egy kasztot és egy 15 lapból álló paklit. Az első csatában 15 HP-val indulsz, de ahogy haladsz előre úgy ez is, és paklid mérete is növekedhet, mégpedig a bossoktól zsákmányolt lapokkal. A következő kártyákat nyerheted ki ellenfeleidből a Dungeon Runban:

Ha egy boss legyőz téged, akkor vége a runnak, és kezdheted elölről. A Dungeon Run ingyenes lehetőség lesz minden játékos számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)