Hirdetés

BlizzCon 2017 - holnap jön az eseményt megelőző stream

|

A BlizzCon ugyan csak novemberben lesz, de holnap kapunk egy élő műsort, amiben megtudhatunk néhány részletet a rendezvényről.

Hirdetés

Holnap este pontban 20:00-kor indul a BlizzCon 2017 pre-show, aminek a tartalma kapcsán egyelőre csak az a biztos, hogy a Virtual Ticket részletei szóba kerülnek majd. A Blizzard komoly változásokat ígér a jegy kapcsán, így leginkább ezeket boncolgatják, illetve hogy milyen digitális extrákat kínál a belépő.

Hirdetés

A BlizzConra az összes, belépésre jogosító jegy elfogyott már, így a Virtual Ticket az egyetlen módja annak, hogy láthassátok a rendezvény minden darabkáját. A főbb paneleket (többek közt a nagy játékbejelentéseket ígérő nyitó műsort) és esport meccseket ingyenes streameken is meg lehet majd nézni, de a specifikus panelekhez, cosplay versenyekhez és közösségi műsorokhoz kelleni fog a virtuális belépő.

Remélhetőleg azért kis ízelítőt is kapunk majd a novemberi tartalomból, de ez majd csak holnap este fog kiderülni. A műsort a BlizzCon.com oldalon nézhetitek élőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)