Hirdetés

BlizzCon 2017 - átalakulnak a World of Warcraft szerverek, vége a PVP/PVE elosztásnak

|

A régi szabályrendszernek lejárt az ideje, és egy új, közös megoldás veszi át a helyét a következő kiegészítő megjelenésével.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítő sok jelentős átalakítást hoz majd be a játékba. Az egyik legfontosabb, hogy eltörli majd a jelenleg létező PVP - PVE szervertípusokat, és egy egységes szabályrendszer alatt egyesíti majd a Realmeket.

Hirdetés

Jelenleg úgy működik a megoldás, hogy a PVP szervereken mindenki szabad préda az ellenséges frakció játékosai számára. Nincs megkötés: ha meglátsz egy másik csapatban játszó kalandozót, akkor nyugodtan nekimehetsz. PVE-n más a helyzet, ott csak akkor lehetsz célpont, ha külön bekapcsolod a PVP zászlót.

Az új megoldás hasonló lesz a PVE szervereken látott változathoz. A fővárosokban eldöntheted, hogy szeretnél-e részt venni a nyílt világban történő harcokban, vagy nem. Ha nem jelölöd magad PVP karakternek, akkor senki sem támadhat majd meg. Ezzel véget érhet a kis szintű játékosok vég nélküli szivatása.

Mindenki eldöntheti majd így, hogy mit szeretne, ami talán a legjobb megoldás. Leszámítva azokat, akik tényleg élvezték a kicsik ütlegelését, de velük nehezemre esik együttérezni. Ez az új megoldás a World of Warcraft: Battle for Azeroth megjelenésével fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)