Hirdetés

BlizzCon 2017 - a Blizzard valódi WoW játékos karakterekből rakta össze a rekorder diorámát

|

A BlizzConon van egy hatalmas dioráma, ami az új WoW kiegészítő videójában látott csatát meséli el figurás formában. Itt azonban a figurák nem csak egyszerű katonák.

Hirdetés

A BlizzCon 2017 nyitó paneljén erről ugyan nem beszéltek, de a World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítő apropóján készült egy hatalmas dioráma, ami a Lordearonért vívott csatát mutatja be. A Guinness Rekordok Könyve szerint ez a legnagyobb videojátékból készült dioráma valaha.

Hirdetés

A sztori legnagyobb csavarja, hogy a látható figurák nem csak talpas katonák, hanem valódi játékos karakterek, amiket választott BlizzCon résztvevők avatárjaiból raktak össze. Még egy weboldala is van a projektnek, ahol rákereshetsz a karakteredre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)