Hirdetés

BlizzCon 2018 - új CGI videót kaptunk a Battle for Azeroth sztorijáról

|

A BlizzConon bemutatott CGI videó az első összecsapások és Saurfang bebörtönzése után játszódik.

Hirdetés

Ez a hír még péntek éjjel készült el, de valamiért (spoiler: emberi hanyagság, szerkesztői bakizás, szégyenteljes szétszórtság) bennakadt a rendszerben, viszont nem hagyhatunk titeket ennyire király videó nélkül. Ha már közben megvolt, akkor ismétlés a tudás anyja, kétszer dolgozik, aki lassan dolgozik, könnyebb a sánta kutyának hazudni - vagy bármilyen hasonló eltorzított bölcsesség jó ide.

Hirdetés

De a lényeg minden WoW rajongónak: az Alliance jelenlegi királya, Anduin már nagy erőkkel készül a Horde elleni összecsapásra, nem jó szívvel. Anduin nem nagy rajongója a csatának és olyan rövidre szeretné azt zárni, amennyire lehetséges. Ehhez azonban segítségre lesz szüksége. Kérdéses segítség pedig ott üldögél a stormwindi börtönben... A Lost Honor egy érdekes kis sztori darab, aminek cselekménye hatalmas következményekkel lehet a World of Warcraft: Battle for Azeroth háborújának végkimenetelére, nézzétek csak:

Nektek mi volt a legjobb World of Warcraft élmény az elmúlt napokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)