Hirdetés

BlizzCon 2018 - bemutatkozott a következő Hearthstone kiegészítő, a Rastakhan's Rumble

|

Már az idei Blizzard műsor előtt kiderült az év utolsó kártyacsomagjának témája.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítőjének egyik központi karaktere Rastakhan, aki a zandalari troll birodalom jelenlegi vezetője. A Hearthstone következő kártyacsomagjának is ő lesz a főszereplője.

Hirdetés

Egy szerencsétlen szivárgásnak (a PC Gamer véletlenül bemásolta egy másik hírbe a Hearthstone kiegészítős hír szövegét, aminek csak a Blizzard ceremóniája közben kellett volna élesednie) köszönhetően idő előtt kiderült, hogy a kártyacsomagban lesznek legendás troll bajnokok (kilencen), és még egy 25 manába kerülő Legendary Paladin minion is. Természetesen a lap kijátszási ára csökkenthető lesz, de hogy mennyire lesz használható, az majd a BlizzCon 2018 alatt érkező infókból fog kiderülni a Hearthstone szegmens 22:30-kor kezdődik.

Mennyire tetszik az új HS készlet témája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)