Hirdetés

Bemutatkozott a BlizzCon 2018 virtuális jegyéhez tartozó Overwatch skin

|

Tegnap este a stúdió bemutatta az egyik digitális extrát, ami a Virtual Ticket vásárlóknak jár.

Hirdetés

Mint minden évben, idén is van digitális belépő azoknak, akik nem tudnak elmenni Kaliforniába, a Blizzard éves játékünnepélyére. Az idei digitális extrák között ezúttal is lesz egy Overwatch kinézet.

Hirdetés

Az eddigi BlizzCon extrák általában valamilyen kék, Blizzard logóval megkent, teljesen alap kinézetek voltak, de úgy néz ki, hogy a srácok végre kidobták ezt a dizájnt. Ezúttal egy Diablo III Demon Hunter ihlette skint kapunk Sombrához.

Egyre erősebb a gyanú, hogy a Blizzard valami nagy Diablo bejelentésre készül. Elég csak arra gondolni, hogy az idei BlizzCon Goodie Bag legnagyobb dobása egy Diablo figura, Sombra Diablo témájú skint kapott, és jön a Diablo III switches verziója. Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a Diablo rajongók elkezdhetnek készülődni, remélhetőleg tényleg jó BlizzConjuk lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)