Hirdetés

BlizzCon 2018 - a World of Warcraft: Classic szakaszosan bővül, az Ahn'Qiraj esemény is visszatér

|

A Classic csapat nem fogja a nyakunkba önteni az 1.12-ig felgyűlt összes tartalmat. Hullámokban jönnek majd a jól ismert raidek, és Ahn'Qiraj kapuit mi fogjuk megnyitni ezúttal is.

Hirdetés

A régimotoros vanilla World of Warcraft veteránok örömmel mesélnek a tűbortűz körül mindig Ahn'Qiraj kapuinak megnyitásáról. Az elképesztően izgalmas esemény visszatér a Classicban, mi pedig megint fiatalok vagyunk és ennek megfelelő vehemenciával tapsikolunk.

Hirdetés

A dolog úgy működik majd, hogy négy szakaszban válnak elérhetővé az egyes raidek és dungeonok. Az elején Molten Core, Onyxia, Dire Maul kapui kerülnek megnyitásra, aztán szépen lassan jönnek a többiek is.

A többiek között ott van Ahn'Qiraj is. A bogarakkal teli raid zóna megnyitása egy különleges alkalom volt minden szerveren. A Horde és Alliance tagjai nyersanyagokat halmoztak heteken át, míg a legjobb játékosok a Scepter of the Shifting Sands megszerzéséért versenyeztek. A Sceptert egy szerveren csak egy játékos szerezhette meg, aki aztán meggongatva a harangot megnyitotta AQ kapuját, szabadon engedve ezzel az ott rejtőző szörnyeket. A szerencsés játékos a szerveren egyedüliként megkaparinthatta ezzel a Scarab Lord címet.

Az esemény mindig hatalmas élmény volt, és mivel ez egy szerveren csak egyszer játszódott le, így természetesen minden játékos igyekezett részt venni benne, ami miatt persze gyakran össze is omlottak a szerverek. Talán most már ilyen para nem lesz, mi készen állunk a kihívásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)