Hirdetés

BlizzCon 2019 - megvan a dátum és a jegyvásárlóknak járó extrák

|

Természetesen idén is megtartja éves rendezvényét a Blizzard. Remélhetőleg mutat valamit, ami miatt a szigorúbb rajongók is megbocsátják a tavalyi incidenst.

Hirdetés

Tudjuk, hogy már mindenki kaszát ragadna, amiért még mindig nem jelent meg a Diablo: Immortal, de nyugalom, jönni fog, még a BlizzCon 2019 előtt.

Hirdetés

Az idei rendezvény november 1-2. között lesz az Anaheim Convention Centerben, ezúttal nagyobb területen, egy extra 0. nappal kiegészítve, amikor a rendezvényhelyszín előtt lehet gyülekezni, kajálni, beszélgetni. Mivel a tavalyi buli nem sikerült olyan jól, nem volt igazán nagy bejelentés, reméljük, idén valami izgalmassal áll elő a kiadó. Jó esély van a Diablo 4 bejelentésére, ami elvileg legutóbb tervben volt, de az utolsó pillanatban meggondolták magukat, aztán történt, ami történt.

Mindenki, aki részt vesz az eseményen, a szokásos goodie bag helyett választhat, hogy egy Orc Grunt vagy egy Human Footman szobrát szeretné-e - így emlékezik meg a kiadó a Warcraft elmúlt 25. évéről. Jegyeket május 4-én, majd május 8-án lehet venni, és valószínűleg pillanatok alatt elfogynak.

Ti mit vártok az idei rendezvénytől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)