Hirdetés

Blizzcon 2019 - kövesd itt élőben a bejelentéseket!

|

Ma este 7-kor kezdetét veszi a Blizzard nagy, éves rendezvényének nyitó ceremóniája, és idén különösen érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Az elmúlt egy-két év nem volt könnyű a Blizzard számára. Rengeteg kulcsember távozott a cég kötelékéből, ráadásul a tavalyi Blizzconon sikerült felbőszíteni a rajongókat a Diablo Immortal bejelentésének módjával. A World of Warcraft Classic megjelenésétől egy kicsit boldogabbak lettek, de a blitzchungos botrány nagyon nem kellett nekik.

Hirdetés

Viszont most jobban tesszük, ha megpróbálunk ettől elvonatkoztatni, és figyeljük, mivel készültek a Blizzconra. A nyitó előadás ma este 7-kor indul és várhatóan 8-ig fog tartani. Ennek keretében bejelenthetik az Overwatch 2-t, a Diablo IV-et, a World of Warcraft új kiegészítőjét, ami a Shadowlands nevet viseli, a Hearthstone új szezonját, és alighanem szó esik a Diablo Immortalról, valamint a Warcraft III: Reforgedról is. Pletykáltak továbbá a Diablo 2 remasterről is. Mi már izgatottak vagyunk, élőben követjük és megírunk mindent, amit érdemes, így ha nem tudtok élőben becsatlakozni, megtaláljátok majd a híreket a főoldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)