Hirdetés

Blizzcon 2019 - magyar felirattal nézheted a legfontosabb előzeteseket

|

Gyorsan pótoltuk ezt az elmaradásunkat, immár feliratosan is megtaláljátok a péntek este legizgalmasabb videóit a GameStar Hungary YouTube-csatornán.

Hirdetés

Péntek este gőzerővel dolgoztunk azon, hogy a lehető leggyorsabban olvashassátok a Blizzcon friss híreit, a nagy bejelentések mellett pedig természetesen arra is ügyeltünk, hogy lehetőleg azonnal megtaláljátok a fontos cinematic trailereket és gameplay anyagokat is. Ahogy azt már megszokhattátok, YouTube-csatornánkra a legtöbb videojátékos (és filmes) trailer magyar felirattal ellátva kerül fel, most viszont a nagy hajtásban ezt nem tudtuk azonnal biztosítani. 

Hirdetés

Ma viszont már kicsit nyugodtabbak voltak a kedélyek, így szépen neki is estünk a tegnap este hat legérdekesebb videójának, ezeket pedig mostantól magyar felirattal éritek el nálunk. Itt és most szépen csokorba gyűjtve is megtaláljátok őket, itt van két-két magyar feliratos videóval a Diablo IV, a World of Warcraft: Shadowlands, és az Overwatch 2 is. 

 

További feliratos előzetesekért csapjatok rá bőszen a feliratkozás gombra itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)