Hirdetés

BlizzCon 2019 - a virtuális jeggyel Illidant csinálhatunk az Overwatch Genjijéből

|

Idén is elég ütős extrákra számíthatnak azok, akik online szeretnék figyelemmel követni a Blizzard éves buliját.

Hirdetés

A korábbi évekhez hasonlóan idén sem csak a helyszínen, Anaheimben, hanem otthonról is figyelemmel lehet majd követni a BlizzCont. A Blizzard pedig most azt is elárulta, mi mindent csap még hozzá a bárki számára megvásárolható online belépőhöz.

Hirdetés

A nagyobb bejelentéseket valószínűleg idén is bárki nézheti majd az élő közvetítésnek hála, ám ahhoz, hogy otthonról élvezhessük a buli többi részét, bizony muszáj lesz vennünk egy virtuális jegyet. A Virtual Ticket mellé ezúttal is elég menő extrákat kínál a stúdió, amiket most be is mutatott nekünk. A World of Warcraftban két murloc pet, Finduin és Gillvanas, valamint egy Wendigo Woolies Transmog Outfit válik elérhetővé, míg az Overwatch-ban két legendary skint kapunk, így Symmetrából Tyrande, Genjiből pedig Illidan lesz. A Hearthstone-ban egy BlizzCon 2019-es hátlap és egy arany legendás kártya üti a markunkat, ha van jegyünk, a StarCraft II-ben pedig új skineket és portrékat szerezhetünk meg. A Heroes of the Storm-játékosai pedig egy új mountnak, festésnek, illetve portrénak örülhetnek majd.

Egyelőre ezeket jelentette be a Blizzard, viszont készülnek még egyéb jóságokkal is, köztük egy Diablo III-as szárnnyal is. Ha még többet szeretnétek tudni a virtuális jegy mellé járó ajándékokról, látogassatok el ide! Illetve nézzétek meg a srácok videóját:

A BlizzCon 2019 november 1-jén veszi kezdetét. Ti vesztek Virtual Ticketet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)