Hirdetés

Ma kezdődik a BlizzCon, kövessétek velünk élőben!

|

World of Warcraft, Hearthstone, StarCraft, Overwatch és Heroes of the Storm bejelentések egyenesen Anaheimből.

Hirdetés

Mocsy abban a szerencsés helyzetben van, hogy már az amerikaiak vendégszeretetét élvezi, és az Anaheim Convention Centertől nem messze készül a mai bulira. Mi itthonról élvezzük majd a műsort, és természetesen be is számolunk majd mindenről.

Hirdetés

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is lecsaphattak a virtuális jegyekre azok, akik nem tudtak kiutazni a helyszínre, így élőben élvezhetik az összes hétvégi előadást. Szerencsére a megnyitón lesznek a legfontosabb bejelentések, ezeket pedig mindenki ingyenesen nézheti az alábbi streamen. Ha tippelnünk kéne, akkor egy új WoW és Hearthstone kiegészítő, Overwatch és HotS hősök is vannak a kalapban. A közvetítés este 6-kor kezdődik.

Diablo fronton semmit nem hoz a Blizzard, de talán egy Warcraft 4? Álmodozni azért még szabad, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)