Hirdetés

Blizzcon 2019 - békés demonstráció zajlott az épület előtt

|

Az Anaheim Convention Center előtt próbálták felhívni a figyelmet a hongkongi eseményekre a tüntetők, és ezt a Blizzard fejese is megjegyezte a nyitó ceremónia elején.

Hirdetés

Hetek óta zajlik a botrány a Blizzard körül, amiért eltiltottak egy játékost, aki egy Hearthstone verseny streamjében hívta fel a figyelmet a Hongkongban zajló tüntetésekre. Ez a lépés az interneten hatalmas felháborodást váltott ki, és sejthető volt, hogy a Blizzcon környékén is lesznek megmozdulások.

Hirdetés

Már hetekkel ezelőtt meghirdettek egy demonstrációt a Blizzard legnagyobb konferenciájának helyet adó Anaheim Convention Center elé, ez pedig a konferencia megkezdésével egyidejűleg el is kezdődött. A helyszíni tudósítások szerint a tüntetők békésen gyülekeztek, és az egész demonstráció inkább a hongkongi eseményekkel szimpatizálásról, nem pedig a Blizzard ekézéséről szólt.

A konferencián is akadtak cosplayerek, akik kiálltak a tüntetők ügyéért, ez pedig a Blizzard szerint teljesen helyén is van. Ahogy a nyitóceremónián elmondták, nagyon fontosnak tartják, hogy a közösségük minden tagja szabadon nyilvánítson véleményt, és nagyon sajnálják, hogy rosszul reagáltak az egész Blitzchung-ügyre, valamint hogy lassan kommunikáltak a közösség felé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)