Hirdetés

Blockchain alapokon nyugszik az új The Walking Dead MMORPG

|

Lehet róla vitatkozni, hogy jó döntést hoztak-e ezzel a fejlesztők.

Hirdetés

Eddig nem igazán sikerült a The Walking Dead sorozat átültetése a videojátékok világába. Kivételt a Telltale Games által készített kalandok jelentettek, amelyek többnyire jó kritikákat kaptak és a rajongók is szerették. Ellenpéldaként pedig itt a The Walking Dead: Survivors, ami ugyan idén jelent meg, de mostanra már szinte mindenki elfelejtette.

Most a Gala Games ugrik neki, hogy megtörje a rossz szériát, amihez a blockchain technológiát is segítségül hívják. Ez ugyanaz a cég, amelyik Peter Molyneux NFT-kre épülő új játékát is gondozza.

Hirdetés

A Gala Games, az AMC és az Ember Entertainment közösen dolgoznak a The Walking Dead: Empires cross-platform játékon, ami egy MMORPG kalandként jelenik majd meg. A felépítése hasonlít a Survivorshöz, itt is területeket kell majd meghódítani, miközben megvédjük a földünket, új emberekkel találkozunk és olykor PvP-ben is harcolunk a többi túlélővel.

A játékban a túlélők területei, felszerelésük és karaktereik is NFT-k lesznek, amikkel kvázi pénzt kereshetünk, miközben játszunk a The Walking Dead: Empiresszel. A hivatalos weboldalon már adott a lehetőség a "Dead Claims" vásárlásra, amivel már a megjelenés előtt szert tehetnek a befektetők különböző méretű területekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Érdekes a videojáték-iparn kapcsolata az NFT-kkel. Az jól látszik, hogy van lehetőség a kettő közös működésére, a piac szereplői még keresgélik a megoldást, hogy milyen módon szerezhetnének ebből részesedést. A Ubisoft próbálkozása hatalmas negatív visszhangot váltott ki, a Valve pedig teljesen letiltotta az NFT-vel működő játékokat a Steamről, ami egyértelműen hatalmas érvágás ennek a kategóriának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)