Hirdetés

Blogajánló - Kimi Räikkönen és az Assassin's Creed III esete

|

A kizárólag a web4-es blogokra koncentráló rovatunk második fejezetéhez érkezett, tehát újabb öt élvezetes és olvasásra ajánlott cikket ajánlok nektek.

Hirdetés

A még gyermekcipőben járó Blogajánló cikksorozat első epizódjában olvashattatok a Divinity II tüzes kiegészítőjéről, Ferenczik Adrienne tanulságos interjújáról, a szerepjátékairól híres Piranha Bytes 15 éves bizonyítványáról, a 3OY legújabb "csendesülős" albumáról és nem maradhatott ki a szórásból 2012 legjobb sorozatainak szavazása sem. Jól szórakoztatok rajtuk? Helyes, hiszen most elétek tárunk újabb öt kiemelendő irományt, fogadjátok őket sok szeretettel, hiszen társaitok elméjéből származnak.

A Lotus még nagyobbat durrant 2013-ban - Kimi Räikkönen blog

Megérdemelten szerepel a finn pilótával foglalkozó blog a web4 főoldalán, nem ritka, hogy a legolvasottabb hírek között is ott láthatjuk a nevét. A karácsony kötelékében íródott, ám attól mégis elhatárolódó cikkben azt latolgatják, hogy 2013-ban mennyit fog erősödni a Lotus istálló és Kimi Räikkönen megtudja-e dönteni idei teljesítményét, hiszen a Forma 1 szerelmeseinek ezen információk mindennél többet jelentenek. Tisztán emlékszem rá, hogy gyermekkoromban izgalommal telve vártam a futamokat, majd előkészítettem a kis pontozó füzetemet és vezettem az aktuális bajnokságot egészen az utolsó rajtig. Aki hasonlóan érez a száguldó cirkusz világára gondolva, az ne is keressen tovább, hiszen a Kimi Räikkönen blog esélylatolgatós cikke jelenti számára a megoldást, nem a speed.

 

Samsung Galaxy Music gyorsbemutató  - HomePhone

Mit keresünk leginkább egy mai okostelefonban? Legyen képes fényképezésre, kamerázásra, legyen megfelelő felhozatala alkalmazások terén, rendelkezzen közösségi funkciókkal és hallgathassuk rajta élvezhető minőségben kedvenc zenéinket. A Samsung Galaxy Music leginkább ez utóbbi vonalat követi, de nem hiányozhatnak eszköztárából a korábban felsorolt jellemzők sem. Az alapvetően okostelefonok tesztelésével foglalkozó HomePhoen blog górcső alá vette a Samsung hordozható zenemasináját és kíméletlenül feltárta, ha valami nem stimmel vele, de nem hagyja ki a pozitívumok említését sem. Ha a közeljövőben mobil vásárlására adjunk fejünket és szemezgetünk egy Samsung Galaxy Music példánnyal, érdemes előbb átböngészni a HomePhone gyorsbemutatóját, így elkerülhetjük a készülék első használatánál előbukkanó kellemetlen meglepetéseket.

 

Top 5 3DS játék - Dualscreen

Karácsony előtt lett volna ideális, de karácsony után sem elhanyagolható az a cikk, amit a Dualscreen blogot vezető sEcret hozott össze a 3DS játékok terén, melyből kiemelt öt különösen fontos címet. Az összeállítást olvasgatva a rendszeres látogatók a megszokott stílusban olvashatnak a Nintendo kézi konzoljának legjobbjairól, az új pácienseknek pedig eláruljuk, hogy sajátos hangvételben, a színtiszta igazat olvashatják a 3DS-re szánt címekről, köntörfalazás kizárva. A Top 5-re duzzadt lista nem nélkülözhet olyan címeket sem, mint a Resident Evil: Revelations vagy a Nintendo adatbázisából kötelezőnek számító Zelda és Mario epizódok, amelyekből egytől-egyig kikupálódhatunk, ha a Dualscreen cikkét választjuk szórakozásunk tárgyául.

 

Felhőtlen Philadelphia: A grandiózus 8. évad - SorozatPlanet

Ha sorozatokra van szükségünk, nincs más legális lehetőségünk, mint megvásárolni az évadokat, de mi a helyzet akkor, ha csak tájékozódni szeretnénk egy-egy szériáról? A SorozatPlanet főoldalánál nem is találhatnánk erre alkalmasabb helyet, hiszen a nap 24 órájában folyamatosan szolgáltatják nekünk a sorozatok világának legújabb híreit, nem is beszélve a pilotok ismertetéséről és a szívvel-lélekkel íródott elemzésekről, ajánlókról. Az aktuális cikkben a Felhőtlen Philadelphia című, kedvelt sitcom nyolcadik évadáról értekeznek, amely eszelős humorral és ismerős arcokkal (Danny DeVito, Charlie Day) kíván mosolyt csalni az arcunkra, mindezt epizódról-epizódra. A produkció nem mentes az "abszurd, groteszk, kissé cinikus és csipkelődős" poénoktól sem, de talán éppen a humor ezen sokszínűsége tehet arról, hogy a Felhőtlen Philadelphia kiemelt helyen szerepel a nézők szívében. Ha volt már szerencsénk legyűrni az előző hét évadot, nyugodtan vágjunk neki a nyolcadik ismertetésének, ellenkező esetben spoilerekkel találkozhatunk.

 

Assassin's Creed III teszt - grn

"Amikor fiatal voltam, volt szabadságom, de nem láttam. Volt időm, de nem tudtam róla. És volt szerelmem, de nem éreztem igazán. Évtizedek teltek el, mire végre megértettem mindhárom jelentősségét." - mondta egyszer Ezio Auditore, akit bölcsessége ellenére kizárólag Desmond jelenbéli karaktere köt össze azzal a félig indián főszereplővel, aki oroszlánrészt vállal a Függetlenségi háborúból: ő nem más, mint Connor Kenway. A grn blog nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy átfogó képet nyújtson számotokra a méltán népszerű Assassin's Creed sorozat harmadik epikus epizódjáról. A teszt befogadása gördülékeny, könnyen emészthető, szinte minden fontos momentumra kitér, így végigolvasva tisztában lehetünk az előzményekkel, a történettel, az újításokkal, de kellő rálátást kaphatunk a technológiára, a zenékre és természetesen a hibákra is. Hogy milyenre sikerült az Assassin's Creed III? Olvassatok utána bátran!

 

Ez volt hát 2012 utolsó Blogajánlója, az új évben ismét találkozunk majd és remélhetőleg további nagyszerű cikkekkel örvendeztettek meg minket, hiszen a rovat célja pont ez: az általatok írt szösszenetek ajánlása. BUÉK!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)