Hirdetés

Blogajánló - A Disney Infinity és a Mocskos arcú angyalok

|

A harmónia jegyében szinte egyformán mutatunk ma be játékos és filmes cikkeket is, valamint meglepetéssel is szolgálhatunk!

Hirdetés

A Blogajánló című rovat legújabb fejezetében a megszokottól eltérően nem öt cikkel találkozhattok, hanem grátiszként helyet kapott egy hatodik, plusz ajánló is, mivel az ígéret szép szó... Jó szórakozást kívánok mindegyik irományhoz! 

 

Disney Infinity: Minden, amit tudni érdemes - DualScreen

A Skylanders sikerén felbuzdulva a Disney is előhozakodott a saját gyűjthető figuráit használó címével, melynek keretén belül olyan házon belüli, legendás karaktereket szerezhetünk be, mint Jack Sparrow a Karib-tenger kalózaiból, Mr. Irdatlan A hihetetlen családból vagy Sulley a Szörny Rt.-ből. A koncepció egyaránt érdekes lehet a gyermekek és a fiatalok számára is, de az sem hátrány, ha egy felnőttet tölt el a rajongás érzése a gyűjtemény láttán. A Disney Infinity szinte minden információja egy helyen kapott helyet, a DualScreen megpróbálta nekünk összefoglalni azt, hogy mire is számíthatunk, érdemes egy próbát tenni vele.

 

 

Frankenweenie bemutató - PageDown

Tim Burton legújabb animációs filmjének magyar premierjét még homály fedi, hiszen a rendező ismeretsége mellett nem olyan nagy réteg van, akik vevők lennének egy fekete-fehér, 3D-s, motion capture technológiával készült animációs projektre, ami ráadásul még felnőtteknek szóló tartalmakkal is rendelkezik. Ennek ellenére a rendező/író/producer úr olyan múlttal rendelkezik, ami felvonultat többek között egy Ollókezű Edward, egy Karácsonyi lidércnyomás egy A halott menyasszony vagy éppen egy Sweeney Todd mesterművet, ami ha mást nem is, de némi garanciát jelent a Frankenweenie minőségére. Az animációs film bemutatóját a PageDown oldalán olvashatjátok.

 

 

Ezt várjuk 2013-ban - GRN

A GRN blog szinte minden héten jelentkezik egy nagyobb hangvételű, kifinomultabb cikkel. Ezúttal azt a témát karolta fel, amelyet oly sokan bemutattak már az újév elején, méghozzá azt, hogy milyen sikercímekre számíthatunk 2013 folyamán. Akad itt Bioshock Infinite, Grand Theft Auto 5, Dragon Age 3 és Crysis 3 is, s bár a felsorolásból kimaradt, én lelkes szívvel, valamint csillogó szemekkel venném ide a Divinity: Original Sin-t is, amit kitüntetett figyelemmel várok. Bizonyára nem fogunk unatkozni az elkövetkezendő 345 napban, mint ahogyan a GRN összeállítását olvasva sem érzünk késztetést az ásításra, sőt!

 

 


Kényszerleszállás kritika - FilmMagazin

Robert Zemeckis és Denzel Washington kettősét látva egyszerű nézői fejjel azt mondhatnánk, hogy moziban a helyünk, de sokakat óva inthet az a téma, amit már a film címéből is könnyen leszűrhetünk: Kényszerleszállás. A múltban ugyanis nem sok vállalható darabot termelt ki a filmipar, amely értékes lett volna az utókor számára, de Zemeckis mozijáról elmondhatjuk, hogy abszolút élvezetes és értékelhető. A brillírozó mellékszereplők mellett hatásosan megfogalmazott erkölcsi kérdések is színesítik a palettát és még a kissé kiszámítható csavarok mellett is rejlik benne akkora potenciál, hogy bátran jegyet váltsunk rá egy könnyed hétvégén többedmagunkkal. A film ízelítője a FilmMagazin oldalán olvasható, ahol a januári FilmMagazin is bátran letölthető.

 

 

Shakes & Fidget bemutató - Senshi Web

A híres online szerepjáték, amit azt hiszem nem kell bemutatni egyetlen játékosnak sem, mégis előszeretettel beszélünk róla és gondolunk vissza az általa okozott szép emlékekre. A Senshi Web mégis azt tűzte ki céljául, hogy azok számára, akik eddig még nem is hallottak a méltán népszerű matériáról, megismertesse az RPG-t és egy kis kedvet hozzon a kipróbálásához, amit ingyenesen és magyar nyelven (!) bárki megtehet kedvére. Ha újra felidéznétek a Shakes & Fidget játékához köthető élményeiteket vagy próbát tennétek vele, olvassátok el a Sensi Weben található cikket és irány a játék!

 

 

+1: Mocskos arcú angyalok (Angels with Dirty Faces) - 1938 - Minden nap egy jó film

"Tudod, Jerry, ahhoz hogy félj, kell, hogy legyen szíved. Nem hiszem, hogy nekem valaha is volt." Sokan hajlamosak összekeverni a klasszikus Mocskos arcú angyalokat a Reszkessetek betörők című örökzöldben mutatott filmbetétekkel, pedig a stílusán kívül semmilyen rokonságban nem áll a kettő, még véletlenül sem. A Minden nap egy jó film című blog által bemutatott alkotást a harmincas évek fénykorának egyik legjobban sikerült gengszterfilmjének tartják, nem véletlenül, hiszen minden magára valamicskét is adó filmkedvelőnek legalább egyszer próbát kell tennie vele. Ha másért nem is, akkor a rövid idő alatt az alvilág egyik urává váló Rocky Sullivan gengsztervezér miatt...

 

 

Remélhetőleg elégedettek voltatok a fenti öt +1 cikkel és legközelebb is velünk tartotok! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)