Hirdetés

Blogajánló - Éljen a Kickstarter, éljen a Wii U!

|

Gőzerővel dübörög tovább a web4-es blogok első számú mentorának számító Blogajánló, ezúttal inkább a játékos téma iránt vettük az irányt, de legközelebb másfelé is kacsintgatunk majd.

Hirdetés

Egy és két hete már volt alkalmam ajánlani számotokra öt-öt olyan cikket, melyeket érdemes átfutni, hiszen ha éppen nem is passzol az adott írás az ízlésvilágunkhoz, nem árt tájékozódni a nagyvilág történéseiről és tisztában lenni más témákkal is. Nézzük hát az e heti kínálatot!

 

Visszatekintés a 2012-es év modtermésére - ModZone

Ritkán aktív a ModZone, de akkor kitesznek magukért: összeszedték 2012 modtermésének legjobbjait a MODDB útmutatása alapján. Az összegző cikkből kiderül, hogy ha kivégeztük az alapjáték tartalmait és nem találunk már semmi kihívást a kiegészítőkben, akkor nincs más lehetőségünk, mint felkutatni néhány szórakoztató modifikációt, hogy további értékes órákat tölthessünk az aktuális játékkal.  A tízes rangsorolásban helyet kaptak olyan jóságok, mint a KotOR II "The Sith Lords Restored Content Mod", az általunk is bemutatott S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat "Misery Mod", de a dobogó egyértelmű urai olyan modok lettek, mint a Black Mesa vagy a DayZ. A ModZone cikke tanulságos, segítőkész és minden szükséges információval ellát minket, ha szükségünk van egy modifikációra.

 

Az eddigi legnagyobb Kickstarter projektek  - PC RPG Közösség

Újabb gigászi összefoglalóval jelentkezett a PC RPG Közösség lelkes kis csapata, ezúttal az igazán tavaly szárnyra kapott Kickstarter jelenséget teszik mikroszkóp alá, hogy bemutassák a legnagyobb megvalósult projekteket és kitérjenek kicsit a részletekre is. Ha nem jött volna ennyire divatba a mára "Kickstarter" néven elterjedt közvetítő közeg, akkor nem jöhettek volna létre olyan alkotások a játékosok finanszírozása által, mint a a világhírű Wing Commander űrszimulátor fejlesztőjének új CryEngine 3-as játéka, a Star Citizen vagy a szerepjátékokban vén motorosoknak számító Obsidian új reménysége, a Project Eternity. Lenyűgöző matériák vannak kilátásban és a Kickstarter legfőbb előnye, hogy nincs megkötés, a készítőknek nem kell tartaniuk a kiadók szeszélyeitől, hiszen a fejlesztéshez szükséges pénzösszeget már megkapták a bizalmat szavazó felhasználóktól. A révbe ért és várható projektekről a következő linken olvashatsz egészen részletesen.

 

 

Call of Duty: Black Ops II teszt - GRN

A Call of Duty széria az egyik leginkább megosztó cím a játékosok körében. Nem létezik olyan egyén, aki ne hallott volna az egyik epizódról és ha hallott, ne legyen róla véleménye. Aki kedveli, az nem csalódhat a megjelenésben, hiszen minden évben megkapja a maga Call of Duty adagját és a minőség terénsem nagyon érheti meglepetés, hiszen kisebb-nagyobb eltérésekkel biztosan ugyanazt kapja, ami nevezhető megnyugtatónak, de az ellentábor inkább szánalmasnak szokta titulálni. Jelen cikkünk esetében a Call of Duty: Black Ops második részéről olvashatunk egy gondosan összeszedett tesztet, melyben készítője nem csupán arra figyelt, hogy a játék tulajdonságait ismertesse velünk, de mellékelt egy hosszabb leírást az Egyesült Államok egyik elitalakulatáról, az U.S. Navy Seals-ről is. A GRN blog szerint a Call of Duty: Black Ops 2 a sorozat az a tagja, amely kihúzza a sorozatot a tespedtségből, járjatok hát utána, hogy igazat mond-e.

 

 

Kedvenc sorozataink alakulása 2013-ban - SorozatPlanet

Az élet nem áll meg egy másodpercre sem, főleg ha arról van szó, hogy folytatódjanak-e az ember fiának kedvenc sorozatai. A válasz egyértelmű, a csatornák pedig előszeretettel járnak a nézők kedvében azzal, hogy berendelik egy-egy széria további évadait is. A SorozatPlanet arra vállalkozott, hogy bár spoileresen, de beszámolnak a 2013-ban várható folytatásokról, így olvashatunk a Nathan Fillion nevével fémjelzett Castle 5. évadáról, a közkedvelt Így jártam anyátokkal 8. évadáról, de további izgalmas részekkel gyarapodik többek között a Supernatural, a Vámpírnaplók és a The Walking Dead is. A sorozatokat érintő előrejelzések - ismételten felhívjuk a spoiler-veszélyre a figyelmet! - minden rajongó legszebb álmát vetítik előre, érdemes hát átböngészni a listát, mert szériák lesznek 2013-ban is, méghozzá szép számmal.

 

 

Ezek jönnek Wii U-ra 2013-ban - DualScreen

A Nintendo szeretett volna nyitni a család mellett a jobb címeket és nagyobb kihívást igénylő játékosok felé is, ezért egyedi kontrollerrel megalkotta a Wii U-t, amely kialakítása és képességei mellett leginkább játékfelhozatalával tudja majd megfogni a vásárlókat. Különböző statisztikákkal foglalkozó források szerint idén leginkább a Mass Effect 3: Special Edition, az Assassin's Creed III és a Darksiders II fogyott a Nintendo konzoljára, de az első tízben voltak olyan címek is, mint a Trine 2: Director's Cut és a Batman: Arkham City - Armored Edition. A DualScreen blog ezúttal nem azt tűzte ki céljául, hogy a tavalyi sikeres címeket egy kalap alá vegye, hanem előretekintett a jövőbe és összeszedte, hogy a teljesség igénye nélkül milyen Wii U-ra szánt projektekkel találkozhatunk majd. Természetesen a listán kizárólag olyan játékok szerepelnek, amelyeket már bejelentettek, de az év során biztosan kapunk még több tucatnyit, valamint az E3 is hozni fog érdekességeket. Hogy mire kell számítanunk 2013-ban? A DualScreen cikkéből kiderül.

 

Egy hét múlva újabb öt cikket mutatunk be, addig is jó blogírást, jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)