Hirdetés

Blogajánló - Terítéken a Far Cry 3 és Van Helsing

|

Kivételes módon ma kizárólag a játékos témában született cikkekből válogattunk, felhozatalból pedig nem volt hiány.

Hirdetés

Speciális helyzet alakult ki a Blogajánló című rovat mai fejezetében, ugyanis a Blogéletben kaptak helyet a többi kategória képviseli (könyv, zene, sorozat, film), míg a Blogajánlóban ezúttal csupán a játékipar újdonságairól olvashattok ajánlót. Kellemes böngészést!

 

Drakensang Online – Hahakocka bemutató! - RPGames

A Blogajánló korábbi cikkeiben volt már rá alkalom, hogy bemutattuk az RPGames csapatának egyik lelkes tagját, aki bizonyos időközönként hatásos videóbemutatókkal jelentkezik és általában kiszemel magának egy-egy játékot, amiről aztán bővebben is beszámol. A legutóbbi adás fő témája a Drakensang című szerepjáték online, böngésző alapú változata volt, amelyet Hahakocka majd 20 percen keresztül tesztel, hogy végül Pro és Kontra, valamint pontozás alapján leírja a tapasztalatait. Aki kíváncsi a Drakensang Online részleteire, az próbálja ki az RPGames videóbemutatóját.

 

 

 

Kalózvadászat az Édenben, avagy itt a Far Cry 3 - GRN

A Ubisoft egyik legsikeresebb címének számít a Far Cry 3, de vajon kritikai szempontból is megállja a helyét versenytársaival szemben? A folyamatosan tartalmas és informatív cikkekkel jelentkező GRN blog épp ezt szeretné megválaszolni részletes Far Cry 3 tesztjükben, amiben nem végeztek férc munkát: leírják az előzményeket, bemutatják a sztorit, kitérnek a hangvilágra, a technikára, az újításokra és természetesen a negatívumok sem maradhattak ki a felsorolásból. Hogy végül milyen szintet ütött meg számukra a Far Cry sorozat harmadik része, az kiderül a szóban forgó tesztből.

 

 

 

"A Nintendo évekkel le van maradva" - DualScreen

Sokaknak kinyílik a bicska a zsebben, ha meghallják Michael Pachter elemző úr nevét, aki az évek során már annyi mindenről mondta meg a tutit és vészmadárkodott rengeteg lehetséges eseménynél, hogy szavait egy jó pofa sör után érdemes csak elolvasni és akkor sem ildomos komolyan venni őket. A DualScreen blog ezúttal azt mutatja be nekünk, hogy Pachter mit gondol a Nintendo viselt dolgairól, mint például arról, hogy remek ötleteik vannak, de évekkel ezelőtt kellett volna előrukkolniuk velük. Ti mit gondoltok a "híres" elemző véleményéről?

 

 

Van Helsing hihetetlen kalandjai és a ZENE birodalma - PC RPG Közösség

A hazai illetőségű NeoCore Games egy igen népszerű karaktert bányászott elő, hogy a főszerepbe rakva őt elkészítsék a The Increidble Adventures of Van Helsing című akció-RPG-t. A PC RPG Közösség ezúttal azt tűzte ki céljául, hogy bemutassa a fent megnevezett matériát és a játék ismertetése mellett kitér annak zenei világára is, valamint az sem elhanyagolható tényező, hogy a King Arthur I-II után a Van Helsing is kap hivatalos magyar lokalizációt. A projekt leírását a következő linken keresztül követhetitek figyelemmel.

 

 

 

Wii U Nintendo Direct összefoglaló - Nintendo

Ismét a Nintendo, ám teljesen más okból kifolyólag. Sor került ugyanis a legújabb Nintendo Direct adásra, amelyben a Wii U kapta a főszerepet és a prezentáció lényegében arról szólt, hogy milyen újdonságokat kaphatunk a közeljövőben a cég új konzoljára. A jövőbéli felhozatalban olyan alkotásokat üdvözölhetünk, mint a Bayonetta 2, a Yarn Yoshi Wii U vagy éppen a Shin-Megami Tensei - Fire Emblem, tehát nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy nem fogunk unatkozni, ha van a birtokunkban egy Wii U. A Nintendo Direct összefoglalóját videókkal fűszerezve a Nintendo blogon olvashatjátok

 

 

Egy hét múlva újabb öt cikkel emlékezünk meg a web4 blogjainak áldásos munkájáról, csak így tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)