Hirdetés

Debütált a Digitális élet lezser rovata

|

A GameStar Online felületén alkalmazott Blogajánló mellett a Digitális élet is megkapja a maga blogválogatását, méghozzá Blogélet címszó alatt.

Hirdetés

Folyamatosan bővül és újul a Web4 névre keresztelt blogrendszer. Minden kezdődött azzal, hogy elvállaltam a közösségi menedzser szerepkörét, ennek keretében bárki bármikor írhat a dszabo@idg.hu-s e-mail címre, ha segítségre, tanácsra vagy beszélgetőpartnerre van szüksége. Felélénkült a gépház is, ahol a közeljövőben újabb posztokat találtok majd, de nem hagytuk figyelmen kívül az általatok jelzett hibákat is, melyeket külön dokumentumban gyűjtünk és már dolgozunk a megoldásukon.

A web4-es blogok munkáját azzal (is) szeretnénk jutalmazni, hogy hétvégente két különböző felületen ajánljuk az adott héten megjelenő öt kiválasztott cikket: vasárnaponként a GameStar Blogajánlója jelentkezik, míg szombatonként a Digitális élet Blogélet rovata mutatkozik be, melynek legelső fejezetében olyan témákról olvashattok, mint a Blink 182, a HTC Desire X, a Dollhouse vagy éppen a Trónok harca és A Gyűrűk Ura. A cikket elolvashatjátok, ha ellátogattok a megfelelő helyre, jó szórakozást!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)