Hirdetés

Blood Bowl - Ingyenes Dark Elf DLC közeleg

|

A Focus Home Interactive bejelentette a sikeres fantasy sportjáték első DLC-jét.

Hirdetés

A kiadó sajtóközleménye szerint a Blood Bowl PC-s kiadása Európában szép sikert aratott (Németországot, Franciaországot és az Egyesült Királyságot külön kiemelte), minek köszönhetően jelentős online közösséget sikerült kiépíteni. Dicséretből legyen most elég ennyi.



Sokkal fontosabb, hogy egyúttal arra is fény derült, hogy még november folyamán megjelenik a sötételfeket játékba dobó DLC, amit ingyen tud magáévá tenni (gy.k.: letöltheti a netről) mindenki, aki már megvásárolta a játékot. Ha még nem tettetek így, lehet, hogy érdemesebb várni, ugyanis mind dobozos, mind digitális formában napvilágot lát majd a Blood Bowl Dark Elves Edition, mely kiadás az alapjáték mellett a már említett DLC-t is magába foglalja.
A saját sztárjátékosokkal és szurkolócsajokkal felvonuló sötételfek fürgék, akár erdei rokonaik, ám mellé még kegyetlenek is. Gyakori eset például, hogy orgyilkosuk játék közben megmeríti tőrét ellenfelei szívében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)